Cerberus

Cerberus

Cerberus wordt momenteel gevormd door zestien actieve leden. De grote verscheidenheid aan persoonlijkheden is wellicht de meest typerende karakteristiek van het dispuut. Ironisch genoeg zijn juist de vele persoonlijke verschillen de bindende factor die het dispuut maken tot wat het is. Cerberus is vandaag de dag nog precies het dispuut dat het was toen het op 16 april 1991 opgericht werd. Een eigengereid en onafhankelijk dispuut dat door creativiteit, karakter, respect en ruimdenkendheid uitblinkt in Maastricht.

Naast de meer gebruikelijke disputaire activiteiten als de wekelijkse borrel, gezamenlijke diners en integratieactiviteiten met andere disputen, worden er regelmatig feesten, weekenden, vakanties en andere activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten dragen niet alleen bij aan een bijzonder goede sfeer, het biedt de leden van het dispuut ook de mogelijkheid om initiatieven te ontplooien. Op deze manier draagt een lidmaatschap bij aan je studententijd: zowel op sociaal als op inhoudelijk vlak. 

Tijdens de inkom is Cerberus weer op zoek naar nieuwe leden. Wij zoeken mannen die weten waarvoor ze staan; die tegen een stootje kunnen; die altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen, maar vooral: die zichzelf zijn. Herken jij je jezelf in dit profiel? Dan zou je wel eens geschikt kunnen zijn voor Cerberus. En Cerberus voor jou!

Gedurende de inkom is er ruime gelegenheid nader kennis te maken met de leden van het dispuut. U herkent ons aan de originele en bijzonder fraaie paars-groene truien of groene polo's. Vervolgens nodigen wij eenieder geïnteresseerd van harte uit om na de inkom op een van de kennismakingsborrels met ons een biertje te drinken.

CAVE CANES! 

Cerberus Maastricht