Diablo

Diablo

In de zomer van 2004 werd O.D.D. Diablo opgericht: een nieuw dispuut met andere idealen, een eigen visie op het studentenleven en een vernieuwend karakter. Sindsdien drukken wij onze eigen duivelse stempel op het Maastrichtse dispuutsleven.

Inmiddels is Diablo uitgegroeid tot een actief en ondernemend dispuut dat haar plekje in het Maastrichtse dispuutsleven helemaal heeft gevonden. Dit jaar vieren wij alweer ons tweede lustrum! Bestaande uit een steeds groeiende groep van actieve, inactieve en oud-leden, vormt Diablo een hechte eenheid gekenmerkt door diversiteit.

Op woensdagavond eten we samen, borrelen we in de Boschpoort en zetten we tot laat de avond voort in de stad. Natuurlijk blijft het niet bij deze interne avonden, want we integreren graag met andere disputen, nemen deel aan toernooien en andere activiteiten, en zijn op alle leuke feestjes te vinden!

Het deel uitmaken van Diablo is veel meer dan slechts lid zijn van het dispuut. Er worden vriendschappen voor het leven gesloten en we zijn elke dag wel bij elkaar te vinden. Samen eten, een terrasje pakken, studeren, sporten en in de zomer gaan we ook graag met elkaar op vakantie. Wil jij een familie thuis én in Maastricht? Neem dan contact met ons op via onze website of kom op de woensdagavond een keer gezellig langs in de Boschpoort!