Medusa

Medusa

Wij zijn een groep gezellige meiden die op maandagmorgen allemaal dezelfde gedachte hebben: ‘Waarom is het nog geen woensdag?!’. Als de dispuutsavond dan eindelijk is aangebroken, beginnen we met een paar biertjes in Studentencafé de BoschPoort, waarna we zingend de Markt op gaan om tot in de late uurtjes in de Feesfebrik te belanden. Maar er is natuurlijk meer dan onze mooie woensdagavonden, er zijn genoeg andere borrels waar we een dansje wagen, van een biertje genieten en urenlang kunnen kletsen. Daarnaast eten we regelmatig met elkaar en organiseren we dispuutsweekenden, familiedagen, oudledendagen, integraties met andere disputen en niet te vergeten ons jaarlijkse Kras Je Zat feest!

Onafhankelijk Dames Dispuut Medusa is opgericht is 1996 door 6 enthousiaste dames. Het is onze vriendschap die onze momenten uiteindelijk zo leuk maakt. Wij vinden het belangrijk dat ieder lid zichzelf kan zijn. Hierdoor zijn wij een groep diverse meiden met ieder zijn eigen studie, activiteiten en passie.

Neem voor onze meest recente activiteiten en foto's ook eens een kijkje op onze facebookpagina! Of neem een kijkje op onze site www.oddmedusa.wix.com/medusa