Nieuws

INKOM 2016

20 Aug 2016

Disclaimer:
‘De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Zuyd Hogeschool (www.inkom.nl). De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma. De Werkgroep INKOM en Onafhankelijk Maastricht (waar Studentencafé de BoschPoort onderdeel van uitmaakt)  werken samen tijdens de bovenstaande activiteiten.’

 

Het is weer bijna zover! de INKOM nadert en Studentencafé de BoschPoort is tijdens deze week zo veel mogelijk open om de week voor zowel de nieuwe als huidige studenten zo leuk mogelijk te maken. De kroeg, sinds begin 2010 hét middelpunt voor studenten in Maastricht met zijn ideale locatie aan de Markt, zal tijdens de week een gezellige feestlocatie zijn waar men kan gaan zuipen voordat de grotere feesten beginnen. Op 21 augustus organiseren wij al een Pré Introductieweek feest, wat om 21:00 uur zal beginnen. De algehele week zal de BP doordeweeks open zijn en zullen onze borreldisputen (Que Pasa, Prometheus, Cerberus van de Heeren en Missdaad, Diablo, Medusa en Ex Aequo van de Dames) dikwijls in de kroeg te vinden zijn. Ook is de BoschPoort een van de kroegen die deelneemt aan de PubCrawl op dinsdagavond. 

Nieuwsgierig? Kom dan tijdens de INKOM een keertje kijken bij de BP!

 

 


Terug naar overzicht